ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  έχει κάνει σκοπό την κατασκευή τεχνολογικά εξελιγμένων κατοικιών στην Ελλάδα που προστατεύουν το περιβάλλον και εξασφαλίζουν ποιοτικότερη ζωή στον άνθρωπο. Δουλεύουμε με επαγγελματισμό, είμαστε πρωτοπόροι στις καινοτόμες τεχνολογίες παθητικών και βιοκλιματικών κτηρίων, και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίσουμε υψηλή αντοχή, ποιότητα κατασκευής και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Δεσμευόμαστε για την πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ολοκλήρωσης των εργασιών σε οποιοδήποτε προκατασκευασμένο σπίτι αναλαμβάνουμε. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία και τα εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εργασίες γίνονται γρήγορα, αλλά με προσοχή στις λεπτομέρειες και εξασφαλίζοντας όλα να γίνονται σωστά. Κρατάμε το λόγο μας και είμαστε μαζί σας και μετά την ολοκλήρωση και πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων .  Αυτό το αποδεικνύουν τα έργα μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας

Η οργάνωση της ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ και η εξειδικευμένη εκπαίδευση του επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού και των συνεργατών μας σε όλο το φάσμα των τεχνικών οικοδομικών εργασιών μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε οποιασδήποτε φύσεως οικοδομική εργασία για την αποπεράτωση της κατοικίας σας.

Γιατί είναι μία οργανωμένη εταιρεία στελεχωμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και σας εξασφαλίζει:

Συγκεκριμένο και «κλειδωμένο» κόστος κατασκευής χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και περιτά έξοδα. Γνωρίζετε πρίν ξεκινήσει η κατασκευή το κόστος, τα στάδια αποπληρωμής και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου.
Συγκεκριμένες σταθερές και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας μέσω του αυστηρού συστήματος επίβλεψης των κατασκευαστικών φάσεων μέσω καθημερινών επισκέψεων έμπειρων Μηχανικών και όχι Εμπειροτεχνών.
Τα υλικά και δομικά στοιχεία που χρησιμοποιεί είναι πιστοποιημένα με ISO.
Οι συνεργαζόμενες εταιρείες – προμηθευτές της διαθέτουν μέγιστη πιστοποίηση ποιότητας μιας και έχουν συμμετάσχει ενεργά στα Ολυμπιακά έργα, στην κατασκευή του μετρό Αθηνών και σε λοιπά δημόσια και μεγάλα ιδιωτικά έργα υψηλών απαιτήσεων.
Συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης με τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
Εξειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή σύγχρονων συστημάτων δόμησης τα οποία εξασφαλίζοντας την μέγιστη αντισεισμική προστασία και ασφάλεια παρέχοντας ελευθερία αρχιτεκτονικής έκφρασης.
Απαλλάσσει τον πελάτη από το άγχος της κατασκευής (αναξιόπιστα συνεργεία, τεχνίτες, μαστόρους).
Έχει τη δυνατότητα να παραδώσει τη κατασκευή σε οποιοδήποτε στάδιο ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική ιδέα έως την παράδοση με το κλειδί στο χέρι (turn key solution). Ελέγξτε τις προσφορές μας δείτε τις σας προσφέρουμε εξετάστε με προσοχή τις προδιαγραφές μας, τα υλικά και τις επώνυμες εταιρίες που συνεργαζόμαστε και θα καταλάβετε ότι έχουμε πραγματικά την καλύτερη σχέση ποιότητας , παροχών και τιμής από οποιοδήποτε άλλο .

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 1. Συγκεκριμένο και «κλειδωμένο» κόστος κατασκευής χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και περιττά έξοδα. Γνωρίζετε πριν ξεκινήσει η κατασκευή το κόστος, τα στάδια αποπληρωμής και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου.
 2. Συγκεκριμένες σταθερές και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας μέσω του αυστηρού συστήματος επίβλεψης των κατασκευαστικών φάσεων μέσω καθημερινών επισκέψεων έμπειρων Μηχανικών και όχι Εμπειροτεχνών.
 3. Τα υλικά και δομικά στοιχεία που χρησιμοποιεί είναι πιστοποιημένα με ISO.
 4. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες – προμηθευτές της διαθέτουν μέγιστη πιστοποίηση ποιότητας μιας και έχουν συμμετάσχει ενεργά στα Ολυμπιακά έργα, στην κατασκευή του μετρό Αθηνών και σε λοιπά δημόσια και μεγάλα ιδιωτικά έργα υψηλών απαιτήσεων.
 5. Συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης με τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
 6. Εξειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή σύγχρονων συστημάτων δόμησης τα οποία εξασφαλίζοντας την μέγιστη αντισεισμική προστασία και ασφάλεια παρέχοντας ελευθερία αρχιτεκτονικής έκφρασης.
 7. Απαλλάσσει τον πελάτη από το άγχος της κατασκευής (αναξιόπιστα συνεργεία, τεχνίτες, μαστόρους).
 8. Έχει τη δυνατότητα να παραδώσει τη κατασκευή σε οποιοδήποτε στάδιο ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική ιδέα έως την παράδοση με το κλειδί στο χέρι (turn key solution).
 9. Ο πελάτης θα παραλαμβάνει το αρχείο του και θα αποθηκεύετε και στο αρχείο της εταιρίας ( διασφάλιση των εγγράφων )

ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

 1. Σας εγγυόμαστε ένα κλειδωμένο κόστος. Δεν κάνουμε καμία εργασία απολογιστικά. Αυτό σημαίνει πως ότι συμφωνήσουμε από την αρχή, θα ισχύει μέχρι το τέλος, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Όλα αναγράφονται αναλυτικά στη σύμβαση και δεν υπάρχουν κρυφά, ανεξέλεγκτα κόστη.
 2. Δεν πουλάμε τυποποιημένες σύμμεικτες κατασκευές. Λόγω της ευελιξίας των μεταλλικών κτιρίων, μελετάμε κάθε σπίτι ξεχωριστά και επιτυγχάνουμε την καλύτερη προσαρμογή στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του δικού σας σπιτιού, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αισθητική του.
 3. Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλο το εύρος των εργασιών από την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση της κατασκευής με το κλειδί στο χέρι!
 4. Αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε έτοιμο το σπίτι σας, σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν μας το αναθέσετε.
 5. Κερδίζετε χρόνο χάρη στην: Πολύχρονη εμπειρία των πολιτικών μηχανικών μας σε σπίτια με μεταλλικό σκελετό. Οργάνωση και το συντονισμό των δικών μας συνεργείων. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ξένα συνεργεία με υπεργολαβία (που δεν θα μπορούσαμε ούτε εμείς να ελέγξουμε στους χρόνους παράδοσης).
 6. Μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε προσθήκη στον μεταλλικό σκελετό του σπιτιού σας. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το σπίτι σας είτε καθ’ ύψος είτε κατ’ επέκταση, εύκολα, γρήγορα και καθαρά.
 7. «Κόβουμε και ράβουμε» το σπίτι σας στα δικά σας μέτρα. Μια έτοιμη προκατ κατασκευή την χρυσοπληρώνεις και δεν την ελέγχεις. Στη Smart Building μπορείτε να έχετε την εποπτεία της κατασκευής. Ένας μηχανικός της εμπιστοσύνης σας (πέρα από τους δικούς μας) μπορεί να επιβλέπει καθημερινά όλες τις εργασίες από την ανέγερση του μεταλλικού σκελετού ως και την αποπεράτωση της κατασκευής.
 8. Το σπίτι σας θα το επιβλέπουν αυστηρά και καθημερινά, σε κάθε φάση, πολιτικοί μηχανικοί και όχι εμπειροτέχνες εργοδηγοί.
 9. Σας απαλλάσσουμε από τον μπελά των συνεργείων. Δεν θα κινδυνεύετε να χάσετε χρήματα ή χρόνο, ούτε να παρασυρθείτε από τις τεχνοτροπίες και τις λογικές που μπορεί να βολεύουν το κάθε συνεργείο χωριστά, αλλά όχι και το δικό σας σπίτι συνολικά. Με λίγα λόγια, δεν θα ζήσετε στην πράξη την παροιμία που λέει «αν δεν χτίσεις κι αν δεν παντρέψεις»
 10. Το πάντρεμα αφήστε το σ’ εμάς. Η διαφορά ανάμεσα στα σπίτια σύμμεικτης κατασκευής είναι το «πάντρεμα», η εφαρμογή της τοιχοποιίας στον μεταλλικό σκελετό. Αν δεν γίνει απόλυτα σωστά και έντεχνα, θα εμφανιστούν κατασκευαστικά προβλήματα. Στη Smart Building μελετάμε όλες τις λεπτομέρειες, για να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα έχετε τέτοια προβλήματα.
 11. Οι πολιτικοί μηχανικοί μας εφαρμόζουν σε σπίτια τη μέθοδο της σύμμεικτης κατασκευής εδώ και 40 χρόνια. Έτσι μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τελικά, το σπίτι σας θα μοιάζει με σπίτι και όχι με βιομηχανικό κτήριο. (Για παράδειγμα, δεν θα δείτε ποτέ δικό μας μπαλκόνι να στηρίζεται σε αντιαισθητικά φουρούσια.) Ούτε θα σας περιμένουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.
 12. Δεν πειραματιζόμαστε στο σπίτι σας. Εφαρμόζουμε επιστημονικά και πιστά μια τεχνογνωσία δοκιμασμένη πάνω από 140 χρόνια στους ουρανοξύστες.
 13. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που έχουν ελεγχθεί ότι δεν βλάπτουν την υγεία, αλλά ούτε και το περιβάλλον.
 14. Έχουμε καταφέρει να χτίζουμε οικονομικά ένα σπίτι σύμμεικτης κατασκευής. Με την πολύχρονη εμπειρία των πολιτικών μηχανικών μας και τη σωστή διαχείριση των συνεργείων μας, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τη διαφορά της σύμμεικτης από τη συμβατική μέθοδο κατασκευής κατά 210 ευρώ ανά τ.μ.
 15. Σας κάνουμε δώρο τη θερμομόνωση, αξίας 55 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο κάτοψης! Έτσι, εκτός από απόλυτα αντισεισμικό, θα έχετε ένα σπίτι με σωστή θερμομόνωση, που δεν θα σας έχει κοστίσει τίποτα!
 16. Έως και 10 έτη εγγύηση σε επιμέρους υλικά της κατασκευής! Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί υλικά ανώτερης ποιότητας σε όλα τα στάδια της κατασκευής που καλύπτονται από πολυετή εγγύηση.
 17. Εγγύηση 5 ετών και δωρεάν αποκατάσταση τυχόν ζημιών στη κατασκευή. Η ποιότητα της κατασκευής και η ικανότητα των συνεργείων μας μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι η κατασκευή θα είναι άριστη, αυτή τη βεβαιότητα τη μεταφράζουμε σε πενταετή εγγύηση προς εσάς.
 18. Υψηλής ενεργειακής κλάσης κατοικίες. Ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής που χρησιμοποιούμε και τα καινοτόμα υλικά συνδοιάζονται για ένα αποτέλεσμα υψηλής ενεργειακής κλάσης.
 19. Ελάχιστο κόστος Θέρμανσης. Υψηλής ενεργειακής κλάσης κατασκευή σημαίνει οικονομική – οικολογική κατασκευή.
 20. Πιστοποιητικά ποιότητας και πιστοποιήσεις ISO, CE. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και οι μέθοδοι κατασκευής συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εναρμονίζονται με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

ΤΟΜΕΙΣ

Η ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  διατηρεί μελετητικό τμήμα στελεχωμένο με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες (Αρχιτέκτονες, Δομοστατικούς Πολιτικούς Μηχανικούς) με αντικείμενο,

Την Έκδοση Αδειών Δόμησης,
Εκπόνηση Αρχιτεκτονικών Μελετών,
Εκπόνηση Στατικών Μελετών Φορέων Από Οπλισμένο Σκυρόδεμα, Σύμμεικτων Φορέων, Στατικών μελετών αποκατάστασης – αντισεισμικής ενίσχυσης υφιστάμενων κτιρίων
Αποκαταστάσεις Διατηρητέων κτιρίων

Τρόποι κατασκευής – Συστήματα Δόμησης

Συμβατική κατασκευή
Σύμμεικτη κατασκευή
Μεταλλικά κτίρια
Προκατασκευή
Συνθέσεις σύμμεικτης – προκατασκευής
Κατασκευή όλων των σύγχρονων συστημάτων δόμησης και ενίσχυσης – αποκατάστασης κτηρίων

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, έχοντας 40 χρόνια πορείας στο χώρο, καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα κατασκευών έργων, με μεγάλη επιτυχία. Η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, τη βοήθησε να αποκτήσει υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών. Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο, η ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ όλα αυτά τα χρόνια, σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα, που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πελάτη της.

Το όνομα της εταιρείας έχει εμπνευστή από το Βιτρούβιος, ή Μάρκος Βιτρούβιος Πολλίωνας, (80 πχ – 15 πχ) υπηκοότητα Αρχαία Ρώμη ήταν Ρωμαίος συγγραφέας, αρχιτέκτονας και μηχανικός. Είναι κυρίως γνωστός για την πραγματεία του περί αρχιτεκτονικής , έργο που σήμερα αναφέρεται με τον τίτλο Δέκα Βιβλία Αρχιτεκτονικής και αποτελεί το μοναδικό κείμενο αρχιτεκτονικής θεωρίας και πρακτικής που διασώζεται από την κλασική εποχή.

Οι πελάτες μάς λένε...

Αν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφόρηση, συμπληρώστε τη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

2810289311

info@vitrouvios.gr

ΣΜΥΡΝΗΣ 28, ΗΡΑΚΛΕΙΟ